Partner voor de voedingsprofessionals

Smaakvolle, biologische en gezonde voeding!

In het kielzog van de milieubeweging is de nood aan zuivere voeding groot. Vrij van allergenen, E-nummers, kunstmatige additieven en onnodige ballaststoffen en dit zowel voor klassieke als biologische voeding.

Met Alavi heb je een partner die jouw voedingsmiddelen gezonder maakt door het gebruik van zowel cleanlabel ingrediënten als van superfoods. Samen maken we voeding biologisch door het gebruik van gecertificeerde ingrediënten.

Wat doet Alavi voor jou?

Ingrediëntenmixen voor voedingsproducten

Alavi maakt ingrediëntenmixen die voedingsmiddelen smaakvol, biologisch en gezond maken. Een samenwerking verloopt in verschillende stappen!

Vrij van allergenen en E-nummers

Zuivere voeding

Jouw voedingsmiddelen worden gezonder door bestaande ingrediënten te vervangen door allergenenvrije varianten, door het
reduceren van onnodige ballaststoffen, door kunstmatige additieven uit te sluiten en ze te vervangen door cleanlabel alternatieven en door het het gebruik van superfoods.

Smaak, textuur, look en versheid...

Productbeleving optimaliseren

De productbeleving van jouw voedingsmiddelen wordt geoptimaliseerd door de smaak, producttextuur, uitzicht en versheidparameters te verbeteren. Voor biologische producten garanderen we jou dat er enkel gebruik gemaakt wordt van gecertificeerde ingrediënten.

Jouw recept 2.0!

Receptenoptimalisatie

Dankzij onze expertise kunnen we jouw recepten smaakvol, biologisch en gezond maken. Natuurlijk zijn jouw recepten, bedrijfs- en productiegeheimen bij ons in goede handen en garanderen we jou absolute discretie en een veilige behandeling van deze informatie.

Time is money: snel, gemakkelijk en betrouwbaar

Ingrediëntenmixen

Voor jouw voedingsproducten mengen we gebruiksklare kruiden, hulpstoffen en additieven in custom-made verpakkingen die volledig traceerbaar zijn. Die kun je snel en gemakkelijk aanwenden in jouw productieproces. Een belangrijks tijdswinst bij de productie en de administratieve stappen.

Geen stockbreuk!

Geïntegreerd voorraadbeheer

Het is belangrijk dat jouw productieproces niet verstoord raakt. In overleg met jou organiseren we de opslag van de ingrediëntenmixen conform onze kwaliteitseisen. Volgens de gemaakte afspraken leveren we de nodige bestanddelen op afroep zodat er geen stockbreuken optreden.

Ondersteuning bij de administratieve verplichtingen...

Aangifte ingrediënten

Als ondernemer in de voedingsindustrie ken je het belang van een degelijke declaratie van de wettelijke lijst met bestanddelen in de voedingsproducten. Door een samenwerking met Alavi krijg je bijstand bij het opstellen van de wettelijke ingrediëntenlijst voor het eindproduct

Bespaar tijd met Alavi als jouw partner!

Contacteer ons nu!