Ontdek het hoe en wat van Alavi...

Een unieke werkwijze...

Taste Engineers

Doe beroep op de “taste engineers” van Alavi. Een samenwerking met Alavi garandeert u dat de smaakbeleving van klassieke en biologische voedingsmiddelen op punt wordt gesteld door de unieke werking rond een aantal door Alavi zorgvuldig gekozen productpijlers. Tegelijk krijg je gezondere voeding door het gebruik van de correcte ingrediënten. Kies je voor biologische voeding, dan maakt Alavi gebruik van gecertificeerde componenten.

Duidelijk stappenplan

Door een samenwerking met Alavi beschik je over ingrediëntenmixen die voedingsmiddelen smaakvol, biologisch en gezond maken. Een samenwerking verloopt in nauwkeurig afgelijnde stappen die jou kwaliteit garanderen. Jouw recepten worden geoptimaliseerd, je beschikt over traceerbare ingrediëntenmixen, je vermijdt stockbreuk door het geïntegreerd voorraadbeheer van Alavi en je krijgt bijstand bij het opstellen  van de wettelijke ingrediëntenlijst voor het eindproduct.

Waarom samenwerken met Alavi?

Kies voor een uitzonderlijke smaakbeleving!

Smaak

Jouw klanten willen producten die lekker smaken. Met het typische kruidenpalet van Alavi kun je wat dat betreft op jouw twee oren slapen.

Textuur

Jouw voedingsmiddelen moeten een correcte opbouw bezitten en de structuur van het product is primordiaal voor de smaakbeleving van jouw klant.

Uitzicht

Niemand wil een voedingsproduct dat er niet goed uitziet. Een samenwerking met Alavi garandeert jou dat de kleur en het visuele aspect perfect zitten.

Versheid

Producten moeten zo geconcipieerd worden dat ze er vers blijven uitzien. Je kan ook met biologische middelen de houdbaarheid gunstig beïnvloeden.

Gezonder

Bestaande ingrediënten vervangen door allergenenvrije varianten maken jouw voedingsproducten gezonder en daardoor meer gewild bij jouw klant.

Biologisch

Door gebruik te maken van gecertificeerde ingrediënten en kunstmatige additieven te vervangen door cleanlabel alternatieven maken we voedingsmiddelen biologisch.

Hoe verloopt de samenwerking met Alavi?

Doe beroep op een betrouwbare en deskundige partner!

Samenwerking

We streven naar een partnership en behalen de beste resultaten door in alle openheid, transparantie en op een pro-actieve manier nauw samen te werken met onze klanten. Zo ontstaat er een wederzijds vertrouwen dat de basis vormt voor een langdurige win-win relatie.

Discretie

Klanten delen hun recepten met ons opdat we ermee aan de slag kunnen gaan. Vaak gaat het om heel vertrouwelijke informatie. Het spreekt voor zich dat we ons verbinden tot absolute geheimhouding. Alavi is zo georganiseerd dat jouw beroepsgeheimen bij ons veilig zijn.

Expertise

We zijn experten op het vlak van het smaakvoller, groener en gezonder maken van klassieke en biologische voedingsmiddelen en op het vlak van voedselwetgeving. Kennis die we graag actief delen met onze klanten.

Wil je meer weten? Contacteer ons nuContacteer ons