Het hoger doel van Alavi

Voeding smaakvol, biologisch en gezond maken!

Het hoger doel van Alavi is eenvoudig: voeding moet gezond en smaakvol zijn. Verderop kun je lezen dat onze missie en visie deze doelstelling ten volle reflecteren. Er zijn voldoende gezonde en biologische alternatieven om smaak te geven aan voedingsmiddelen. Voor het bewaren van voedsel bestaan er zowel traditionele als nieuwe gezonde technieken die geen afbreuk doen aan de smaak.

Voeding smaakvol, biologisch en gezond maken...

Alavi, uw partner in voeding

Alavi is “on a mission”. Wij beschouwen het onze plicht om voedsel met de grootste zorg te benaderen en voedingsmiddelen te optimaliseren door smaak, textuur, looks en versheidparameters te optimaliseren.

Onze visie

Eerlijke en gezonde voeding

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van voeding. De trend naar eerlijker en gezondere voeding wordt steeds duidelijker. Mensen stellen zicht terechte vragen over wat ze eten en wat de herkomst is van de ingrediënten. Alavi biedt een duidelijk zicht op de identificatie van de oorsprong van voedingsmiddelen.

Zuivere voeding

Er is een grotere nood aan zuivere voeding die vrij is van allergenen en E-nummers. Bedrijven die dit beseffen vinden in Alavi een partner om de productbeleving van hun voedingsmiddelen te optimaliseren en kunnen in de toekomst werken in functie van de trend rond gezondheid en eerlijkheid.

Aanspreekpunt voor smaakbeleving

Voor zowel de biologische als de klassieke voedingsproducent is de opdracht om steeds meer nieuwe producten te ontwikkelen die niet alleen smaakvol maar ook gezond en biologisch zijn. Voor die bedrijven wil Alavi het eerste aanspreekpunt zijn om hun smaakbeleving op punt te zetten.

Onze missie

Productbeleving optimaliseren

Alavi optimaliseert de productbeleving van biologische en klassieke voedingsmiddelen door de smaak, de textuur, het uitzicht en de versheidsparameters van voedingsmiddelen  te verbeteren. Alavi tilt hierdoor jouw voedingsproducten naar een hoger niveau.

Gezondere voeding

Alavi beschouwt het als een plicht om voeding gezonder te maken door bestaande ingrediënten te vervangen door allergenenvrije varianten, door het reduceren van onnodige ballaststoffen, door kunstmatige additieven uit te sluiten en ze te vervangen door cleanlabel alternatieven en door het het gebruik van superfoods.

Biologische voeding

Alavi zorgt ervoor dat de inspanningen van producenten om biologische voeding te leveren niet doorkruist worden door het gebruik van niet-biologische ingrediënten. Alavi respecteert op elk moment het biologisch karakter van voedingsmiddelen door het gebruik van gecertificeerde ingrediënten.

Optimaliseer uw voeding nu!

Contacteer ons voor meer informatie!