Nieuws

Blijf op de hoogte

Ontdek de perfecte smaakmakers voor het BBQ-seizoen!

Met de warmere dagen in aantocht en het BBQ-seizoen voor de deur, is het tijd om jouw BBQ-gamma op punt te stellen. Bij Alavi stellen we daarom graag onze uitgebreide selectie van kruiden- en specerijenmengelingen voor, perfect afgestemd op de grill. Onze mengelingen zijn de essentiƫle metgezellen voor elk stuk vlees, vis of groente dat op de BBQ belandt. Onze marinades en rubs zijn zorgvuldig samengesteld om de natuurlijke smaken te versterken en een extra dimensie toe te voegen aan de smaak van je gerechten. Hier zijn enkele van onze toppers.

Ontdek de pittige wereld van pikante kruiden en specerijen

Pittige kruiden en specerijen zijn niet alleen een smaakmaker, maar ook een manier om gerechten een echte kick te geven. Van subtiele warmte tot intense vuur, pikante kruiden voegen diepte en karakter toe aan gerechten van over de hele wereld. Laten we eens dieper ingaan op het gebruik van deze krachtige smaakmakers en hoe je ze kunt integreren in culinaire creaties.

 

De kracht van kruiden en specerijen in veggie en vegan voedingsproducten

Als voedingsproducent weet u dat de vraag naar veggie en vegan producten in de voedingsindustrie gestaag groeit. Consumenten worden zich steeds bewuster van hun voedingskeuzes, en de behoefte aan smakelijke en voedzame plantaardige opties is groter dan ooit. Een van de sleutels tot het succes van veggie en vegan producten ligt in het gebruik van kruiden en specerijen. In dit blogbericht geeft Alavi inzichten in het belang van kruiden en specerijen voor deze groeiende markt, en hoe u ze optimaal kunt benutten.