Nieuws

Blijf op de hoogte

De ultieme tips voor perfect gegrild vlees op de bbq!

Een lekker stukje gegrild vlees is een van de hoogtepunten van elke barbecue, maar het bereiden ervan kan een uitdaging zijn. Verbrand of droog vlees kan de pret bederven. Daarom delen we graag enkele tips om ervoor te zorgen dat je vlees perfect sappig en smaakvol is, zonder te verbranden.

Alavi Green steunt de Bioweek

Tijdens deze Bioweek zetten we graag onze inzet voor duurzaamheid en biologische producten in de schijnwerpers. Onze passie voor kruiden en specerijenmengelingen gaat immers hand in hand met onze inspanningen voor een duurzame toekomst.

Ontdek de perfecte smaakmakers voor het BBQ-seizoen!

Met de warmere dagen in aantocht en het BBQ-seizoen voor de deur, is het tijd om jouw BBQ-gamma op punt te stellen. Bij Alavi stellen we daarom graag onze uitgebreide selectie van kruiden- en specerijenmengelingen voor, perfect afgestemd op de grill. Onze mengelingen zijn de essentiƫle metgezellen voor elk stuk vlees, vis of groente dat op de BBQ belandt. Onze marinades en rubs zijn zorgvuldig samengesteld om de natuurlijke smaken te versterken en een extra dimensie toe te voegen aan de smaak van je gerechten. Hier zijn enkele van onze toppers.

Ontdek de pittige wereld van pikante kruiden en specerijen

Pittige kruiden en specerijen zijn niet alleen een smaakmaker, maar ook een manier om gerechten een echte kick te geven. Van subtiele warmte tot intense vuur, pikante kruiden voegen diepte en karakter toe aan gerechten van over de hele wereld. Laten we eens dieper ingaan op het gebruik van deze krachtige smaakmakers en hoe je ze kunt integreren in culinaire creaties.

 

De kracht van kruiden en specerijen in veggie en vegan voedingsproducten

Als voedingsproducent weet u dat de vraag naar veggie en vegan producten in de voedingsindustrie gestaag groeit. Consumenten worden zich steeds bewuster van hun voedingskeuzes, en de behoefte aan smakelijke en voedzame plantaardige opties is groter dan ooit. Een van de sleutels tot het succes van veggie en vegan producten ligt in het gebruik van kruiden en specerijen. In dit blogbericht geeft Alavi inzichten in het belang van kruiden en specerijen voor deze groeiende markt, en hoe u ze optimaal kunt benutten.

INTRAFOOD 2024

Gratis tickets Intrafood 2024

Ontdek onze op maat gemaakte kruiden- en specerijenmengelingen op INTRAFOOD 2024. Scoor jouw GRATIS TICKET en bezoek onze ALAVI stand A39.

Reserveer je tickets