Ontdek de perfecte smaakmakers voor het BBQ-seizoen!

Met de warmere dagen in aantocht en het BBQ-seizoen voor de deur, is het tijd om jouw BBQ-gamma op punt te stellen. Bij Alavi stellen we daarom graag onze uitgebreide selectie van kruiden- en specerijenmengelingen voor, perfect afgestemd op de grill. Onze mengelingen zijn de essentiële metgezellen voor elk stuk vlees, vis of groente dat op de BBQ belandt. Onze marinades en rubs zijn zorgvuldig samengesteld om de natuurlijke smaken te versterken en een extra dimensie toe te voegen aan de smaak van je gerechten. Hier zijn enkele van onze toppers.

bbq kruidenmix
bbq kruidenmix

1. Marinade French Garden

Met een harmonieuze mix van groene kruiden zoals dille, peterselie, rozemarijn, dragon en bieslook, verrijkt met een vleugje zout en peper, is deze marinade een ware traktatie voor liefhebbers van lamsvlees.

2. Marinade Curry Bio

Voor een exotische smaakexplosie is onze gele oosterse curry marinade de ideale keuze. Met ingrediënten zoals komijn, gember, koriander, kardemom, paprika en kruidnagel, is deze marinade perfect geschikt voor vis en kip.

3. Marinade 3 Pepers

Durf je smaakpapillen te prikkelen met onze pittige rode marinade, samengesteld uit rode peperbessen, gebroken zwarte peper en gebroken witte peper. Een heerlijke aanvulling op rundsvlees en champignons.

4. Ribbetjes Rub

Voor liefhebbers van droge rubs bieden we onze Ribbetjes Rub aan, een smaakvolle mix van paprika, rozemarijn, marjolein, basilicum, mosterdzaad, venkel, koriander, venkelzaad, fenegriek en kurkuma. Een onmisbaar ingrediënt voor het perfectioneren van varkensvlees op de grill.

5. Bruschetta-mix

En als je je klanten wilt verrassen met een smaakvol voorgerecht, probeer dan onze bruschetta-mix met een perfecte balans van tomaat, paprika, zwarte peper, basilicum, peterselie en oregano.

Bestellen?

Dat kan perfect via onze online bestelmodule. Deze vind je hier! 
Nog geen login? Vraag deze hier aan.